Organize logo szlogen:Bárkiből lehet kántor Bitbáró Kft. logo
 
   
 

A készülék

A készülék

Friss hír

Kántorgép Gelejen

Idén márciusban Gelejen jártunk és üzembe helyeztünk egy újabb kántorgépet. Gelejen egy hatalmas, gyönyörű református templom található. Orgona is van és kántor is, aki játsszon rajta. Sajnos az orgona viszont felújításra szorulna, aminek a költsége kifizethetetlen egy kis gyülekezet számára. Emiatt úgy döntöttek, hogy a mi készülékünket hívják segítségül.

Vezérige

Dicsérjétek őt kürt-zengéssel; dicsérjétek őt hárfán és cziterán; Dicsérjétek őt dobbal és tánczczal, dicsérjétek őt hegedűkkel és fuvolával; Dicsérjétek őt hangos czimbalommal, dicsérjétek őt harsogó czimbalommal. (150. Zsoltár)

Elkészült az online énekeskönyv

Elkészültünk az online énekeskönyvvel, ahol meghallgathatja a teljes Magyar Református Énekeskönyv énekeinek orgonakíséretét, elolvashatja a szövegüket. Lehet keresni az énekek szövegére és számára.

Azért tartottuk fontosnak ezt, mivel a Magyar Református Egyháznak tudomásunk szerint nincs (vagy nem publikus) digitális énekeskönyve. Mivel az ORGANize fantázianevű termékünkhöz elvégeztük ezt a munkát, úgy gondoltuk, közzé tesszük az érdeklődők számára. Később tervezzük ennek CD v. DVD lemezen történő forgalmazását is.

Az énekeskönyv elérhető innen: Református énekeskönyv

 
 
 

Copyright © 2009 Bitbáró Kft. All rights reserved.

KezdőoldalHírekBlogKapcsolatVendégkönyvÉnekeskönyvBitbáró Kft.
 
 
     
Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!